HEM SATSNINGEN MÖJLIGGÖRARNA RESULTAT VT2015 OM OSS

Länsförsäkringar Älvsborg

Om Länsförsäkringar Älvsborg

Länsförsäkringar Älvsborg har anor som går tillbaka till 1841 då Elfsborgs Läns Brandstodsbolag grundades. Genom att vi, tillsammans med 22 andra länsbolag runt om i landet, bildarLänsförsäkringsgruppen har vi det stora bolagets styrka samtidigt som vi kan vara personliga och lokala. Vår målsättning är att ge dig som kund, som också är delägare i bolaget, bra och prisvärda produkter inom områdena betala, spara, försäkra och låna.

Vi verkar i de 19 kommuner som tidigare utgjorde Älvsborg län och som nu ingår som en del i Västra Götalandsregionen. Vi har idag närmare 140 000 kunder från Tranemo i söder till Åmål i norr. Med 10 lokala bank- och försäkringskontor, 20 lokala försäkringsombud och styrelse- och fullmäktigeledamöter med lokal förankring så finns vi alltid nära dig. Denna närhet ger oss möjlighet att lära känna just dina villkor och behov.

Varför är vi med?

Vi på Länsförsäkringar Älvsborg tror på dagens ungdom. Men vi ser också en utveckling där svenska elever halkar efter kunskapsmässigt jämfört med andra länder. Vi tror att läxhjälp är ett sätt att på sikt höja elevernas resultat. Därför stöttar vi den här satsningen, för att ge alla en chans att lyckas. Oavsett förutsättningar i och utanför skolan.

Destination Gymnasiet - Skaraborgsvägen 3A 506 30 Borås - 033-13 45 55 - ledning@borasframtid.se