Elever, föräldrar, rektorer, lärare, företagare och studiecoacher. Jag vill rikta ett stort tack till er alla som gjort det här året så fantastiskt.
Du elev som kämpat varje söndag med matte eller engelska. Varje söndag. Varje vecka. Du har visat på envishet och målmedvetenhet och jag är otroligt stolt över dig.
Ett extra stort tack till våra finansiärer, fina företagare och företag som väljer att satsa på att unga människor ska lyckas väl och via utbildning ta sig vidare i livet. Destination Gymnasiet hade varit helt omöjligt utan er!
Och såklart studiecoacherna! Julia, Vicky, Ronie, Sabiha, Jonathan, Jakob, Rebecca, Mikaela m.fl. Ni är kunniga, positiva och med en enorm vilja att dela med er av era kunskaper.
Så nästa söndag blir det sovmorgon. Det är vi så värda!

Otroligt inspirerande att höra tjejerna berätta om vad de tycker om studiehjälpen de får på söndagar!

”Jag tycker faktiskt matte är kul nu! Jag ser fram emot proven så jag får visa vad jag kan” Rahime

” Jag fattar matte nu. Nu räknar jag på lektionerna, jag kan räcka upp handen och svara när läraren frågar något. Innan satt jag mest med mobilen”Mona
Fantastiskt bra kämpat tjejer!!!

NU ÄR HÖSTENS SATSNING IGÅNG

Satsningen Näringslivet För Borås Framtid har ett fokus på att  i samarbete med rektorer och lärare få elever godkända så att de kan söka sig vidare till gymnasiet. Gemensamt kan vi skapa hållbara, långsiktiga förutsättningar för att Borås ska bli en föregångskommun när det gäller utbildning och utveckling.