HEM SATSNINGEN MÖJLIGGÖRARNA RESULTAT VT2015 OM OSS

Gina Tricot

Varför Destination Gymnasiet?

Vi på Gina Tricot tycker att det är viktigt att stöda lokala projekt, det börjar alltid med vår omgivning.  Vi ser att Destination Gymnasiet är ett viktigt projekt att stödja då det säkerställer och behåller kompetensen i Borås. Vi anställer många unga och har stort intresse för att Borås Kommun skall bli en framgångskommun när det gäller utbildning. Att bygga broar och samarbeten mellan både offentlig verksamhet och näringslivet i alla åldrar gällande utbildning är ett unikt projekt. Med tanke på dagens samhälle och dess förändring så är det viktigt med projekt som hjälper till att motivera och hjälpa elever i stora val trots ung ålder. Gymnasiet är inkörsporten till ett bra arbetsliv, för oss är det viktigt att stödja där vi kan, som i detta fall är hela utbildningskedjan i lokal närhet.

Om Gina Tricot:

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Vi fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.

KARRIÄR/ VÅRA MEDARBETARE

På Gina Tricot jobbar ca 2000 personer med alltifrån modedesign till butiksförsäljning och marknadsföring. Våra arbetsplatser präglas av glädje, energi och flexibilitet och varje dag inspirerar och inspireras vi av fantastiska kvinnor världen över.

Våra arbetsplatser präglas av glädje, energi och flexibilitet. För att trivas hos oss behöver du därför älska att arbeta i ett högt tempo och uppskatta möjligheterna som ges när den ena dagen inte är den andra lik.

HUVUDKONTOR

Gina Tricot HQ är beläget i Borås, Sverige. Huvudkontoret är en inspirerande byggnad helt i glas, ritad av arkitekten Gert Wingårdh. Här arbetar ca 200 anställda med alltifrån modedesign till marknadsföring och ekonomi. Rekrytering till huvudkontoret sker löpande och vi är alltid intresserade av nya talanger som kan förstärka vårt varumärke och inspirera till nya idéer.

 

Destination Gymnasiet - Skaraborgsvägen 3A 506 30 Borås - 033-13 45 55 - ledning@borasframtid.se